Sárgabarack nektár -  0,3 liter
Sárgabarack nektár - 0,3 liter
850 Ft

Sárgabarack nektár - 0,3 liter

Főbb jellemzők:

  • 60 % gyümölcstartalom (sárgabarackvelő, víz, cukor, citromsav)
  • Passzírozással készítjük, így a gyümölcs húsát is tartalmazza (rostos)
  • Tartósítását hőkezeléssel végezzük
  • Üvegbe palackozzuk
  • Vegán
  • Természetes


Mentes:

  • Tartósítószerektől, színezékektől, aromáktól, ízfokozóktól
  • Egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott édesítő szereket
  • Nem sűrítményből készül
  • Nem tartalmaz glutént és laktózt

Kiszerelés
850 Ft
Egységár: 2 833 Ft/l
Részletek
A sárgabarack nektár tartósítását hőkezeléssel végezzük, ezért felbontás után 3-5 napig hűtve tárolható. Felbontás nélkül a gyártástól számított két évig is eltartható (közvetlen napfénytől védve, fagymentes helyen tárolva). A sárgabarack nektár gyümölcstartalma 60 %. A rosttartalma magas. Gazdag vitaminokban, biológiailag aktív anyagokban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban. A gyümölcs összes ízét, savait természetes cukrait tartalmazza. A nektár készítése során a teljes gyümölcshús feldolgozásra kerül (héj és magok kivételével), mely italként történő fogyasztáshoz túlságosan sűrű, ezért víz, cukor, citromsav hozzáadásával hígítjuk. A nektár egyedi abban az értelemben, hogy a gyártásához szükséges passzírozással a keményebb húsú, alacsonyabb létartalmú zöldségekből és gyümölcsökből is készíthető magas gyümölcstartalmú zamatos és rostos ital úgy, hogy szinte a teljes alapanyag feldolgozásra kerül. A nektároknak magas a rosttartalma, ezért a tápanyagok felszívódása lassabb, egyenletesebb, ezáltal laktató is.

Ajánljuk:

  • A magas gyümölcstartalmú rostoslevek kedvelőinek. Önmagában, illetve főétkezésekhez, továbbá sütemények kísérőjeként nagyszerű választás lehet (és az egyszeri fogyasztáshoz gazdaságos kiszerelésben készül).
  • Levesek helyett, vagy főétkezések között is fogyasztható. A magas rosttartalomnak köszönhetően az éhségérzetet csökkenti.
Adatok
Kiszerelés
0,3 L
Gyártó
Valler családi gazdaság
Cikkszám
N-07-01