Rostos zöldség és gyümölcs nektárok (rostos levek)
A nektárok olyan rostos zöldség és gyümölcslevek, melyek zöldség- és gyümölcstartalma minimum 50%. A nektárok készítése során az alapanyagokat válogatás, mosás, aprítás után passzírozzuk, így a magokon és héjon kívül szinte az egész termés felhasználásra kerül. A rostos nektárok ásványi anyagokban és vitaminokban gazdagok, valamint élelmi rosttartalmuk is magas, ezért a rendszeres fogyasztásuk nagyon egészséges. A rostok hozzájárulnak a gyümölcsök és zöldségek finom ízének teljességéhez, fogyasztásuk segítki az emésztést és a teltségérzet kialakulását, valamint lassítják a cukor felszívódását. A nektárok készítése során (víz, cukor és citromsav kivételével) hozzáadott egyéb anyagokat nem használunk, így azok nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges ízesítő anyagokat, színezékeket, tartósító szereket. A rostos levek nem tartalmaznak allergén anyagokat és természetesen GMO mentesek is. A nektárok felbontás nélkül fagytól és erős napfénytől védve két évig is eltarthatóak, felbontást követően, mivel tartósító szert nem tartalmaznak, hűtve 3-5 napig tárolhatók. A nektárok kézműves termékek, minden egyes palack gondos kezek munkájának eredménye. Fogyaszthatjátok önmagában, vízzel hígítva, más gyümölcsből - zöldségből készült nektárokkal, vagy gyümölcslevekkel házasítva is. Különösen ajánlott fő étkezések kiegészítéséhez, vagy köztes étkezések helyett, mivel gyorsan és tartósan energizáló hatásúak.