Körtelé - 0,3 liter
Körtelé - 0,3 liter
700 Ft

Körtelé - 0,3 liter

A körtelé gyümölcstartalma 100 %, tartósítószert, színezéket, hozzáadott vizet, cukrot, savakat, mesterséges aromákat nem tartalmaz, kizárólag a nyersen kipréselt gyümölcslevet.

A gyümölcslé készítése során a gyümölcs nyers állapotban kerül préselésre és minimális szűrésre. A préselt és enyhén szűrt gyümölcslé rostban szegény, azonban magas az antioxidáns, valamint ásványi anyag és vitamin tartalma. Nem tartalmaz hozzáadott anyagokat ezért a körtében fellelhető természetes savak és cukrok adják a gyümölcslé frissítő és finom ízét.
Kiszerelés
700 Ft
Egységár: 2 333 Ft/l
Részletek
A körtelé tartósítását hőkezeléssel végezzük, ezért felbontás után 3-5 napig hűtve tárolható. Felbontás nélkül a gyártástól számított két évig is eltartható (közvetlen napfénytől védve, fagymentes helyen tárolva).

A gyümölcslé minden kiszerelését üvegbe töltjük és abban tartósítjuk. A kiürült és elöblített üvegeket minden esetben visszaváltjuk, ezzel is kímélve a környezetünket.
Miért jó az üveg? Számos előnye van az üvegpalacknak. Az üvegből nem tud idegen anyag a gyümölcslébe, nektárba oldódni, szemben pl. a műanyag palackokkal, tasakokkal. Az üveg higiénikus, könnyen tisztítható, kíméletes technológia betartásával jól viseli a hőkezelést, megfelelő tartással rendelkezik, így jól tárolható és a termék egy cseppje sem veszik kárba és nem utolsó sorban esztétikus is. A kiürült palackok szinte korlátlanul újrahasznosíthatóak és ha nincs rájuk szükség mi örömmel visszaváltjuk.

A körtelé 100%-os gyümölcslé, alacsony a rosttartalma, azonban vitaminokban, biológiailag aktív anyagokban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban gazdag és a gyümölcs összes ízét, savait természetes cukrait tartalmazza. A körtelé szűrt gyümölcslé. Fogyasztásra önmagában, illetve hígitva is alkalmas, kiváló frissítő és vitamin forrás is egyben.
Adatok
Kiszerelés
0,3 L
Gyártó
Valler családi gazdaság
Cikkszám
L-02-01