Birs nektár
Birs nektár
690 Ft

Birs nektár

Főbb jellemzők:

  • Összetevők: birsvelő, víz, cukor, citromsav
  • Gyümölcstartalom: 60%
  • Kiszerelés: 300 ml
  • Friss gyümölcsök passzírozásával készítjük, így szinte a teljes termés „húsát” is tartalmazza (rostos)
  • Tartósítását hőkezeléssel végezzük
  • Üvegbe palackozzuk
  • Vegán
  • Természetes


Mentes:

  • Tartósítószerektől, színezékektől, aromáktól, ízfokozóktól
  • Egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott édesítő szereket
  • Nem sűrítményből készül
  • Nem tartalmaz glutént és laktózt

690 Ft
Egységár: 2 300 Ft/l
Részletek
A birs nektár tartósítását hőkezeléssel végezzük, ezért felbontás után 3-5 napig hűtve tárolható. Felbontás nélkül a gyártástól számított két évig is eltartható (közvetlen napfénytől védve, fagymentes helyen tárolva). A birs nektár gyümölcstartalma 60 %. A rosttartalma magas. Gazdag vitaminokban, biológiailag aktív anyagokban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban. A gyümölcs összes ízét, savait természetes cukrait tartalmazza. A nektár készítése során a teljes gyümölcshús feldolgozásra kerül (héj és magok kivételével), mely italként történő fogyasztáshoz túlságosan sűrű, ezért víz, cukor, citromsav hozzáadásával hígítjuk. A nektár egyedi abban az értelemben, hogy a gyártásához szükséges passzírozással a keményebb húsú, alacsonyabb létartalmú zöldségekből és gyümölcsökből is készíthető magas gyümölcstartalmú zamatos és rostos ital úgy, hogy szinte a teljes alapanyag feldolgozásra kerül. A nektároknak magas a rosttartalma, ezért a tápanyagok felszívódása lassabb, egyenletesebb, ezáltal laktató is.

Ajánljuk:

  • A magas gyümölcstartalmú rostos levek kedvelőinek. Önmagában, illetve főétkezésekhez, továbbá sütemények kísérőjeként nagyszerű választás lehet (és az egyszeri fogyasztáshoz gazdaságos kiszerelésben készül).
  • Levesek helyett, vagy főétkezések között is fogyasztható. A magas rosttartalomnak köszönhetően nagyon finom és az éhségérzetet csökkenti.
Adatok
Kiszerelés
0,3 L
Gyártó
Valler családi gazdaság
Cikkszám
N-03-01