Alma - sárgarépa nektár - 4,2 liter
Alma - sárgarépa nektár - 4,2 liter
2 980 Ft

Alma - sárgarépa nektár - 4,2 liter

FONTOS:

  • Csomagküldéssel nem tudjuk küldeni a törékenysége miatt.




Főbb jellemzők:

  • 60 % gyümölcstartalom (almavelő, sárgarépavelő, víz, cukor, citromsav)
  • Passzírozással készítjük, így a gyümölcs húsát is tartalmazza (rostos)
  • Tartósítását hőkezeléssel végezzük
  • Üvegbe palackozzuk
  • Vegán
  • Természetes



Mentes:

  • Tartósítószerektől, színezékektől, aromáktól, ízfokozóktól
  • Egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott édesítő szereket
  • Nem sűrítményből készül
  • Nem tartalmaz glutént és laktózt

 

2 980 Ft
Egységár: 710 Ft/l
Részletek
Az alma - sárgarépa nektár tartósítását hőkezeléssel végezzük, ezért felbontás után 3-5 napig hűtve tárolható. Felbontás nélkül a gyártástól számított két évig is eltartható (közvetlen napfénytől védve, fagymentes helyen tárolva). Az alma - sárgarépa nektár gyümölcs- és zöldségtartalma 60 %. A rosttartalma magas. Gazdag vitaminokban, biológiailag aktív anyagokban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban. A gyümölcs és zöldség összes ízét, savait természetes cukrait tartalmazza. A nektár készítése során a teljes gyümölcshús feldolgozásra kerül (héj és magok kivételével), mely italként történő fogyasztáshoz túlságosan sűrű, ezért víz, cukor, citromsav hozzáadásával hígítjuk. A nektár egyedi abban az értelemben, hogy a gyártásához szükséges passzírozással a keményebb húsú, alacsonyabb létartalmú zöldségekből és gyümölcsökből is készíthető magas gyümölcstartalmú zamatos és rostos ital úgy, hogy szinte a teljes alapanyag feldolgozásra kerül. A nektároknak magas a rosttartalma, ezért a tápanyagok felszívódása lassabb, egyenletesebb, ezáltal laktató is.

Ajánljuk:

  • Családi - baráti rendezvényekhez, nagyobb összejövetelekhez - a gazdaságos kiszerelése miatt.
  • Levesek helyett, vagy főétkezések között is fogyasztható. A magas rosttartalomnak köszönhetően az éhségérzetet csökkenti.
Adatok
Kiszerelés
4,2 L
Gyártó
Valler családi gazdaság
Cikkszám
N-05-03