Alma nektár - 1 liter
Alma nektár - 1 liter
1 250 Ft

Alma nektár - 1 liter

Főbb jellemzők:

  • 60 % gyümölcstartalom (almavelő, víz, cukor, citromsav)
  • Passzírozással készítjük, így a gyümölcs húsát is tartalmazza (rostos)
  • Tartósítását hőkezeléssel végezzük
  • Üvegbe palackozzuk
  • Vegán
  • Természetes


  • Mentes:

    • Tartósítószerektől, színezékektől, aromáktól, ízfokozóktól
    • Egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott édesítő szereket
    • Nem sűrítményből készül
    • Nem tartalmaz glutént és laktózt

    1 250 Ft
    Egységár: 1 250 Ft/l
    Részletek
    Az alma nektár tartósítását hőkezeléssel végezzük, ezért felbontás után 3-5 napig hűtve tárolható. Felbontás nélkül a gyártástól számított két évig is eltartható (közvetlen napfénytől védve, fagymentes helyen tárolva). Az alma nektár gyümölcstartalma 60 %, valamint a rosttartalma magas. Gazdag vitaminokban, biológiailag aktív anyagokban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban. A gyümölcs összes ízét, savait természetes cukrait tartalmazza. A nektár készítése során a teljes gyümölcshús feldolgozásra kerül (héj és magok kivételével), mely italként történő fogyasztáshoz túlságosan sűrű, ezért víz, cukor, citromsav hozzáadásával hígítjuk. A nektár egyedi abban az értelemben, hogy a gyártásához szükséges passzírozással a keményebb húsú, alacsonyabb létartalmú zöldségekből és gyümölcsökből is készíthető magas gyümölcstartalmú zamatos és rostos ital úgy, hogy szinte a teljes alapanyag feldolgozásra kerül. A nektároknak magas a rosttartalma, ezért a tápanyagok felszívódása lassabb, egyenletesebb, ezáltal laktató is.

    Ajánljuk:

    • A magas gyümölcstartalmú rostoslevek kedvelőinek. Önmagában, illetve főétkezésekhez, továbbá sütemények kísérőjeként nagyszerű választás lehet (a többszöri fogyasztáshoz gazdaságos kiszerelésben készül).
    • Levesek helyett, vagy főétkezések között is fogyasztható. A magas rosttartalomnak köszönhetően az éhségérzetet csökkenti.
    Adatok
    Kiszerelés
    1 L
    Gyártó
    Valler családi gazdaság
    Cikkszám
    N-01-02