Alma - eper juice - 0,3 liter
Alma - eper juice - 0,3 liter
980 Ft

Alma - eper juice - 0,3 liter

Az alma - eper juice gyümölcstartalma 100 %, melyből az epertartalom 40 %, az almalé aránya 60 %. Tartósítószert, színezéket, hozzáadott vizet, cukrot, savakat, mesterséges aromákat nem tartalmaz, kizárólag a nyersen kipréselt almalé és átpasszírozott eper házasításával készül.

A gyümölcslé készítése során az alma és eper nyers állapotban kerül préselésre, illetve passzírozásra. Az így készült rostos gyümölcslé igazi különlegesség. Magas az antioxidáns, valamint ásványi anyag és vitamin tartalma. Nem tartalmaz hozzáadott anyagokat ezért a gyümölcsökben fellelhető természetes savak, cukrok és rostok adják a gyümölcslé frissítő és finom ízét.
Kiszerelés
980 Ft
Egységár: 3 267 Ft/l
Részletek
Az alma - eper juice tartósítását hőkezeléssel végezzük, ezért felbontás után 3-5 napig hűtve tárolható. Felbontás nélkül a gyártástól számított két évig is eltartható (közvetlen napfénytől védve, fagymentes helyen tárolva).

A juice minden kiszerelését üvegbe töltjük és abban tartósítjuk. A kiürült és elöblített üvegeket minden esetben visszaváltjuk, ezzel is kímélve a környezetünket.
Miért jó az üveg? Számos előnye van az üvegpalacknak. Az üvegből nem tud idegen anyag a gyümölcslébe, nektárba oldódni, szemben pl. a műanyag palackokkal, tasakokkal. Az üveg higiénikus, könnyen tisztítható, kíméletes technológia betartásával jól viseli a hőkezelést, megfelelő tartással rendelkezik, így jól tárolható és a termék egy cseppje sem veszik kárba és nem utolsó sorban esztétikus is. A kiürült palackok szinte korlátlanul újrahasznosíthatóak és ha nincs rájuk szükség mi örömmel visszaváltjuk.

Az alma - eper juice 100%-os gyümölcslé, magas a rosttartalma, vitaminokban, biológiailag aktív anyagokban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban gazdag és a gyümölcs összes ízét, savait természetes cukrait tartalmazza. Az alma - eper juice azért is különleges, mert olyan rostos gyümölcslé, melynek rosttartalmát az eper adja. A rostok segítik az emésztést, a teltségérzet kialakítását, kiváló frissítő és vitamin forrás is egyben.
Adatok
Kiszerelés
0,3 L
Gyártó
Valler családi gazdaság
Cikkszám
L-07-01