Őszibarack dzsem – 550 ml

Összetevők/főbb jellemzők:

  • Őszibarack (magozott), cukor, almapektin, citromsav, szorbinsav
  • Rövid ideig főzzük, a gyümölcsdarabokat és a gyümölcsösséget így őrizzük meg
  • Magas rost és vitamintartalom
  • Üvegbe palackozzuk
  • Vegán
  • Természetes


Mentes:

  • Színezékektől, aromáktól, ízfokozóktól
  • Egyáltalán nem tartalmaz mesterséges édesítő szereket, cukorpótlókat
  • Nem tartalmaz továbbá glutént és laktózt

1 500 Ft
Egységár: 4 777 Ft/l
Nem vásárolható!
Részletek
Az őszibarack dzsemet rövid főzéssel készítjük, így a gyümölcsdarabok megmaradnak. Az előkészítés során az őszibarackokat válogatás után megmossuk, megpucoljuk és kimagozzuk. A gyümölcsöt almapektin, cukor, citromsav hozzáadása mellett a megfelelő sűrűség eléréséig összefőzzük, majd üvegbe töltjük és abban tartósítjuk. A tartósítását hőkezeléssel és szorbinsav hozzáadásával végezzük. A dzsemhez kevés cukrot adunk, így a gyümölcs íze dominál. Felbontás után hűtve tárolható. Felbontás nélkül a gyártástól számított két évig is eltartható (közvetlen napfénytől védve, fagymentes helyen tárolva). A kiürült és elöblített üvegeket a Valler Almáskertben és/vagy személyes kiszállítás esetén visszaváltjuk, ezzel is kímélve a környezetünket.

Ajánljuk:

  • Reggelihez, étkezések közötti nassoláshoz (zabkásához, kenyérre, vagy pirítósra), könnyed ebéd, vagy vacsora fő ételeként tésztákhoz és persze süteményekhez is.
  • Az őszibarack dzsem a késő nyár íze!
Adatok
Kiszerelés
0,32 L
Gyártó
Valler családi gazdaság
Cikkszám
D-06-02