Részletek
A kovászos uborka savanyúságot hagyományos módon fermentálással készítjük és a hosszabb eltarthatóság érdekében a megszűrt levében hőkezeléssel is tartósítjuk. Felbontás után hűtőben tárolva 3-5 napig eltartható. Felbontás nélkül a gyártástól számított két évig is eltartható (közvetlen napfénytől védve, fagymentes helyen tárolva).
A kiürült és elöblített üvegeket minden esetben visszaváltjuk, ezzel is kímélve a környezetünket.
Miért jó az üveg? Számos előnye van az üvegpalacknak. Az üvegből nem tud idegen anyag a savanyúságba oldódni. Az üveg higiénikus, könnyen tisztítható, kíméletes technológia betartásával jól viseli a hőkezelést, megfelelő tartással rendelkezik, így jól tárolható és a termék egy cseppje sem veszik kárba és nem utolsó sorban esztétikus is. A kiürült üveget szinte korlátlanul újrahasznosíthatóak és ha nincs rájuk szükség mi örömmel visszaváltjuk.
Fogyasztása nagyon egészséges, valódi organikus savanyúság. Ajánljuk szinte minden magyaros melegen elkészített húsételhez, ezenkívül hidegtálakhoz, füstölt húsokhoz, szendvicsekhez (vagy önmagában) a nap bármely szakában fogyasztva.